ro      agomedia_medical_tourism      at

 

AGO Medical Tourism vine in sprijinul pacientilor ce isi doresc sa beneficieze de servicii medicale la cele mai inalte standarde.

 

AGO Medical Tourism are ca scop principal organizarea tuturor investigatiilor medicale in centrele performante din Austria si suportul pacientilor pe toata durata sejurului.

 

Second Opinion

 

Uneori, a doua parere poate fi cea care schimba viata unui om. Profesionistii in sanatate din Viena sunt in asteptarea rezultatelor analizelor tale pentru a-ti oferi consilierea lor. Pentru mai multe informatii, ne poti trimite un e-mail pe contact@agomedia.ro.

 

Complete Check-up

 

Atat in cazul barbatilor, cat si in cazul femeilor, investigatiile medicale facute la timp previn aparitia afectiunilor sau agravarea acestora. AGO Medical Tourism ofera servicii personalizate de check-up complet sau redus, ce includ analize de sange, RMN, CT, ecografii, gastroscopie, colonoscopie, densitate osoasa sau consultatii la specialisti.

AGO Medical Tourism ofera servicii complete, de la preluarea documentatiei medicale, servicii de transfer si shuttle, rezervare cazare, pana la insotirea pacientului si traducere romana-germana.

Specializari Medicale:

 

 

Oncologie

Check-up

Ginecologie

Urologie

Nefrologie

Endocrinologie

Cardiologie

Reumatologie

Boli infectioase

 

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii sau pentru a solicita o oferta personalizata!

 

Centre Medicale Partenere

 

AKH Viena

akh logo

 

Rudolfinerhaus

rudolfinerhaus_logo_small

 

 

Wiener Privat Klinik

Wiener_Privat_Klinik_logo

 

Imed19 

imed19-Logo

Telefon :

0745 530 100

 

Email :

contact@agomedia.ro

sales@agomedia.ro

 

Adresa :

Strada Emanoil Porumbaru nr. 7, Bucuresti

 

 

 

Nume si Prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj