3 NOI 2016  |   Conferința medicală "Prevenția cardiovasculară de la copil la vârstnic în practica medicului de familie" 

Ora: 08:00    |     Locatia: RIN Grand Hotel , Bucuresti

      Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) în parteneriat cu Asociația Română pentru Educație în HTA (ARE-HTA) și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR ) vă invită să participați la Conferință Medicală: “Preventia cardiovasculară de la copil la vârstnic în practica medicului de familie”, organizată de AGOMedia, în data de 3 noiembrie 2016, în București. 

      Obiectivul evenimentului este de a lansa un Proiect de prevenție cardio-vasculară dedicat întregii familii: de la monitorizarea gravidei cu risc cardio-vascular la prevenția dedicată copilului, adolescentului sau tânărului cu sindrom metabolic, la problemele de integrare și adaptare ale pacientului cronic cu patologie cardio-vasculară în familia sa.

      Prevenția primară cardio-vasculara începe cu grija față de gravidă și copil. Factorii de risc acționează în fiecare etapă a vieții noastre, în dependenta directă cu genetica individuală. Familia rămâne un pilon de bază în îngrijirea pacientului cronic cu patologie cardio-vasculară. 

      Evenimentul se adresează tuturor specialiștilor din domeniul sănătății implicați în prevenția bolii cardio-vasculare și adoptarea unui stil de viață sănătos în România.

      Conferința va fi creditată de către Colegiul Medicilor din România și OAMGMAMR, cu puncte EMC, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. 

 

 Comitet științific:

Dr. Raluca Ghionaru

Dr. Ileana Brînza

Dr. Valeria Herdea

Dr. Liliana Chițanu

As. Elena Păun

 

Organizatori:

logo-AREPMFlogo-agomedia-evenimente-medicale

 

 Parteneri științifici:  

            logo-OAMGMAM

 

Sponsori:

 

Parteneri Gold

zentiva_rgb_ro

Parteneri Silver

evital_logo

herbalife-nutrition-logo aqua-carpatica samburesti_logo_8bi9-p8

Parteneri Media

logo-jurmed-rgb_1000dpi_150px

 

logo-romedic2

 

pagina-medicala

 

viata-medicala

 

 

Poze eveniment:

 

Video eveniment:

 

Agenda eveniment:

Download (PDF, 380KB)

Poster eveniment :

Formular de inscriere:

 

Nume si Prenume (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

CNP (obligatoriu)

Cod parafa (obligatoriu)

Telefon

Specializare

Judet